Basutės, sandalai

Filtruoti pagal
Batų dydis
Dominuojanti spalva
Prekės ženklas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau
Greitas pristatymas
Filter

Basutės (sandalai)

 

Tinkama avalynė turi galią padėti moteriai kur kas labiau pasitikėti savimi ir tuo pačiu kasdien žengti gatve galite tarsi raudonu kilimu. Vasara yra tas metas, kai galima rinkis išties ne tik patogią, tačiau taip pat ir labai gražią avalynę, kuri gali padėti Jums labai stilingai atrodyti. Juk moteriškos basutės net gali būti pats svarbiausias Jūsų stiliaus akcentas, kuris papuoš Jus tiek švenčių metu, tiek įprastomis dienomis.

 

Diavolesa.lt basutės - ir šventėms, ir kiekvienai dienai

 

Moteriškos basutės yra labai įvairios ir siūlydami plačią pasiūlą tikimės, kad kiekvienos poreikiai, kad ir kokie jie yra specifiniai, tikrai bus patenkinti. Kas pas mus yra siūloma?

Išskirtinio dizaino bateliai ir basutės su kulniuku ar platforma. Daugeliui moterų patinka, kad moteriškos basutės vasarai yra su aukštesne pakulne, ypač platforma, kadangi tai suteikia kur kas daugiau grakštumo eisenai. O kai dažna kasdien dėvi sukneles - dažniausiai eisena tampa labai svarbi.

Sandalai, lygaus pado batai ir basutės vasarai, pavasariui. Odiniai sandalai moterims ne tik padeda labai gražiai atrodyti, tačiau taip pat ir labai gerai jaustis. Tai yra batai, kurie gali būti dėvimi prie bet kokių drabužių ir jų universalumas dažniausiai skatina įsigyti bent jau kelias poras, kad visada būtų turima ką apsiauti. Ne ką mažiau dėmesio sulaukia sportiniai sandalai moterims, kurie vadinami šių metų topu. Tinkamai sandalai moterims yra tarsi antra oda.

Puošnūs aukštakulniai bateliai su plonais dirželiais ypatingoms progoms, šventėms, vakarėliams. Firminės basutės gali tapti pačiu gražiausiu Jūsų stiliaus akcentu, kuris suteiks Jums daugiau pasitikėjimo savimi. Svarbiausia atsiminti, kad puošnūs aukštakulniai yra puikus pasirinkimas ne tik per šventes, tačiau gali būti dėvimi ir kasdien. Juk nereikia ieškoti progos atrodyti puikiai, taip?

 

Pigios moteriškos basutės gali atrodyti nuostabiai. Svarbiausia, kad ta pati avalynė dažniausiai tarnauja ne vieną sezoną, tad visada turėsite ką apsiauti, o vasaros metu, kai dažniausiai norisi labiau demonstruoti madas - tai yra labai svarbu.

 

Basučių pasirinkimas

 

Kaip jau minėjome - diavolesa.lt internetu siūlo labai daug įvairių basučių modelių, sandalų, galiausiai, kitos avalynės, kuri vasaros metu padeda atrodyti puikiai ir tuo pačiu išvengti perkaitusių kojų. Svarbiausia yra ne tik sekti madas, tačiau ir rinktis tokius batus, kurie Jums labiausiai patinka.

Pateiksime kelis patarimus, kurie gali kiek pagreitinti Jums labiausiai tinkamų basučių pasirinkimą.

Pirmiausia labai svarbu yra rinktis tokias, kurios Jums tinka savo dydžiu. Pas mus net galite rasti moteriškas basutes 42 dydžio. Daugeliui moterų, kurios turi didelę pėdą - sunku rasti ne tik patogią, tačiau ir stilingą avalynę. Esame tikri, kad mūsų pasiūla Jums tiks.

Žinoma, ne ką mažiau svarbus aspektas yra spalvinė gama, kuri lemia modelį. Vasaros metu daugeliui patinka dėvėti tokius batus, kurie yra ryškūs bei margi. Tai tikrai yra geras pasirinkimas, kuris leis jums net ir niūriomis dienomis atrodyti puikiai. Tiesa, spintoje taip pat verta visada turėti baltus ir juodus sandalus, basutes. Tai yra klasika, kuri gali būti be jokio vargo priderinama prie bet kokių drabužių bei Jūsų nuotaikos. O turėti tokį “atsarginį variantą” visada yra labai patogu.

Kokio stiliaus basutės Jums labiausiai patinka? Vienos renkasi klasikines, kadangi tai geriausiai atsispindi jų kasdien dėvimi stiliaus potėpius. Kitoms labiausiai patinka sportinės basutės, kadangi moteris yra aktyvi ir kasdien daug juda. O kas geriausiai tinka Jums?

Reikia kuo daugiau dėmesio skirti smulkmenoms, kurios dažnai lemia labiausiai Jums tinkamą modelį. Puikus pasirinkimas yra basutės uždaru kulnu, kadangi jos leidžia itin greitai judėti, eiti. Basutės uždaru priekiu labai “dėkingos” dėl to, kad nereikia kasdien rūpintis savo pedikiūru, kurį geriausiai parodyti aplinkiniams galime su atvira avalyne.

Nepamirškite, kad galimos basutės plačiai arba siaurai pėdai. Svarbu rinktis tokias, kurios atitinka Jūsų pėdos poziciją.

Taip pat jos gali būti su kokiu nors unikaliu užsegimu, kuris traukia akis. Tiesa, yra ir įspiriamos basutės, kurios dažniausiai be jokio užsegimo, tad labai geras pasirinkimas toms, kurios kasdien, kelis kartus per dieną vis nusiauna ir apsiauna basutes. Patogu, kai tam nereikia skirti laiko bei pastangų.

 

Basutės moterims akcijos metu yra puiki galimybė rasti labai gerus batus, kurie Jums tarnaus pigiau. Visgi, kaina neturėtų būti pats svarbiausias aspektas renkantis. Juk tai batai, kurie perkami minimum keliems sezonams. Tiesa, jeigu norite, kad moteriški sandalai jums kainuotų pigiau - sekite akcijas, kurios diavolesa.lt prekybos vietoje siūlomos gana dažnai. Tuomet moteriškos basutės, sandalai kainuos pigiau, tačiau kokybė bus pati geriausia. Tokia, kokios tikisi kiekviena. 

GREITAS IR NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Nemokamas pristatymas perkantiems už 79€

PAPRASTAS GRĄŽINIMAS PAŠTOMATAIS

14 dienų grąžinimo politika su pinigų grąžinimo garantija 

Apsaugotas mokėjimas garantuotas

SSL šifravimo technologija užtikrina aukščiausią saugumo lygį.

Kokybiškas klientų aptarnavimas

Telefonu +37065588485 bei el.paštu [email protected]

Prekė įtraukta į norų sąrašą

Tačiau pirmiausia - slapukai 

Naudojame būtinus slapukus, kad Diavolesa.lt veiktų nepriekaištingai, bei, kad patobulintume ir suasmenintume jūsų apsilankymą, tačiau tik tuo atveju, jei sutinkate. Daugiau apie pasirinkimo galimybes - mūsų slapukų politikoje.