Bateliai storu kulnu

Filtruoti pagal
Batų dydis
Dominuojanti spalva
Prekės ženklas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau
Greitas pristatymas
Filter

Bateliai storu kulnu

Sveiki atvykę į Diavolesa.lt - mūsų parduotuvę, kurioje rasite platų aukštokulnių batų ant storų kulnų asortimentą. Mūsų parduotuvė siūlo stiliškus ir patogius batus, kurie puikiai tiks kiekvienai moteriai. Jei ieškote batelių ant storų kulnų, esate atvykę į tinkamą vietą!

Mūsų kolekcijoje rasite aukštakulnius batus su storais kulnais, kurie ne tik atrodo nuostabiai, bet ir suteikia patogumą vaikštant ilgais atstumais. Aukšti kulniai leidžia jūsų kojoms išlaikyti teisingą padėtį ir sumažina slėgį ant sąnarių, todėl tai puiki pasirinkimo galimybė tiems, kurie daug vaikšto ar stovi.

Mūsų parduotuvėje rasite daugybę skirtingų stilių ir spalvų batų ant storų kulnų - nuo elegantiškų, subtilių variantų iki ryškių ir drąsių variantų. Tai puiki pasirinkimo galimybė, nes galite lengvai derinti juos su savo garderobu.

Mūsų aukštokulniai bateliai su storais kulnais yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, todėl jie yra patvarūs ir patogūs. Be to, mūsų bateliai ant storų kulnų yra lengvi, todėl juos lengva nešioti visą dieną.

Jeigu ieškote batų ant storų kulnų, kurie suteiktų jums patogumo ir stiliaus, apsilankykite Diavolesa.lt. Mes siūlome platų asortimentą aukštokulnių batų su storais kulnais, kurie bus puikus pasirinkimas jūsų kasdienai. Užsukite į mūsų parduotuvę ir raskite sau puikų batų variantą!

Kaip pasirinkti aukštakulnius batus ant storų kulnų?

1. Pasirinkite storą kulną, kuris atitinka jūsų poreikius ir patogumą.

2. Pasirinkite savo dydį - svarbu pasirinkti batus, kurie tiks jūsų kojų dydžiui ir formai.

3. Pasirinkite spalvą ir stilių, kuris atitinka jūsų asmeninį skonį ir garderobą.

4. Atkreipkite dėmesį į batų medžiagą - pasirinkite kokybiškus ir patvarius batus.

GREITAS IR NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Nemokamas pristatymas perkantiems už 79€

PAPRASTAS GRĄŽINIMAS PAŠTOMATAIS

14 dienų grąžinimo politika su pinigų grąžinimo garantija 

Apsaugotas mokėjimas garantuotas

SSL šifravimo technologija užtikrina aukščiausią saugumo lygį.

Kokybiškas klientų aptarnavimas

Telefonu +37065588485 bei el.paštu [email protected]

Prekė įtraukta į norų sąrašą

Tačiau pirmiausia - slapukai 

Naudojame būtinus slapukus, kad Diavolesa.lt veiktų nepriekaištingai, bei, kad patobulintume ir suasmenintume jūsų apsilankymą, tačiau tik tuo atveju, jei sutinkate. Daugiau apie pasirinkimo galimybes - mūsų slapukų politikoje.