Aksesuarai, papuošalai

Filtruoti pagal
Kategorijos
Dydis
Prekės ženklas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau
Greitas pristatymas
Filter

Aksesuarai ir papuošalai

Jeigu ir Jums kiekviena diena yra kaip šventė - siūlome kuo daugiau puoštis. Juk tai dažniausiai net ir niūrias bei nuobodžias dienas padaro kur kas smagesnėmis. Galiausiai, papuošalai bei aksesuarai kainuoja pigiai, tačiau gali labai nuobodžią, paprastą aprangą padaryti kur kas smagesne ir tuo pačiu pakelti Jums nuotaiką. Diavolesa.lt siūlomi papuošalai bei aksesuarai yra labai įvairūs, tad esame tikri, kad kiekviena moteris, kuri ieško tobulumo, gali rasti jį pas mus.

Diavolesa.lt siūlomi aksesuarai ir papuošalai

Papuošalai moterims yra labai įvairūs ir juos renkantis reikia kuo daugiau dėmesio skirti smulkmenoms. Juk galiausiai - kinta ir pačios moters asmenybė, tad natūralu, kad ir moteriški aksesuarai yra pasirenkami pagal tai - koks yra jos charakteris. Siūlydami labai daug įvairių modelių tikimės, kad kiekvienos poreikiai bus patenkinti ir jokio skirtumo, ar jai labiausiai patinka klasika, ar ekstravagantiški variantai.

Akiniai. Nebrangūs akiniai nuo saulės yra tai, ko reikia kiekvienai savimi pasitikinčiai moteriai. Nors kai kurioms atrodo, kad tai yra vasaros aksesuaras, tačiau tikrai ne. Akinius naudinga dėvėti visus metus ir pirmiausia ne dėl stiliaus, tačiau dėl akių apsaugos. Svarbiausia rasti modelį, kuris Jums labiausiai patinka. O dar geriau - kelis, kadangi gera, kai galima akinius derinti prie tuo metu dėvimo drabužio.

Apyrankės ir jų deriniai. Skoningos apyrankės puošia ne tik rankas, tačiau ir visą kūną. Šiuo metu labai mėgstamos skirtos poroms, kurios parodo, kad du žmonės vienas kitą myli arba yra geri draugai. Tiesa, galimos ne tik rankų, tačiau ir kojų apyrankės. Tokios apykojės puikiai tinka vasaros metu.

Deriniai. Jeigu neturite laiko ieškoti papuošalų - visada geriausia įsigyti derinius, kurie dažniausiai susideda iš kelių skirtingų papuošaliukų. Galimi ant kaklo, rankų, galvos, kojų - bet kur, kadangi puoštis reikia visai. 

Plaukų aksesuarai turėtų būti pasirenkami ne tik švenčių metu, tačiau ir kasdieną. Ypač mėgstami tokio tipo juvelyriniai dirbiniai, kurie padeda atrodyti “princesiškai”, tačiau tuo pačiu skoningai.

Auskarai, galima sakyti, kad yra vienas dažniausių moterų dėvimų papuošalų, kadangi daugelis jų nenusiima niekada. Žinoma, viskas priklauso nuo to - kokie papuošalai auskarai bus dėvimi. Kasdienai rekomenduojami sidabriniai arba auksiniai, tokie, kurie nėra didelių matmenų, kad nekliūtų prausiantis arba už drabužių.

Kaklo papuošalai yra labai įvairūs. Tiek minimalistinio stiliaus, tiek masyvūs. Galiausiai, kaklo papuošalai gali būti dėvimi kasdien arba tik švenčių metu.

Kepurės, pirštinės, skaros… Viskas, ko reikia, kad pavyktų kasdien atrodyti puikiai nepriklausomai nei nuo oro, nei nuo to - kur einate. Ypač mėgstami rankų darbo, kurie padeda atrodyti nuostabiai, unikaliai.

Kuprinės yra ne tik krepšys, kuris skirtas daiktams su savimi turėti, kad ir kur einate, tačiau gali būti ir aksesuaras, kuris pagyvins jūsų stilių. Ar Jums labiausiai tinka odiniai tokio tipo krepšiai? O gal medžiaginiai, o gal nerti? Esame tikri, kad diavolesa.lt patenkins Jūsų lūkesčius.

Laikrodžiai, vėlgi, ne tik padeda žinoti kiek yra valandų, tačiau taip pat ir visada atrodyti puikiai. Galimi bronziniai arba brangiojo metalo, taip pat, graviruoti, lietuviški, su tokia atributika, ir bet kokie kiti, kurie Jums patys gražiausi.

Piniginės gali padėti Jums atrodyti puikiai net ir dėvint pilkus drabužius. O kokios Jums labiausiai patinka? Dažnai pasirenkami originalūs modeliai, vienetiniai. Visgi, jeigu tik patinka - gražiai atrodo ir minimalistiniai.

Rankinės, delninės - tai, ko reikia kiekvienai moteriai. Jos gali būti ne tik kasdienai, tačiau ir įvairioms šventėms: krikštynoms, vestuvėms. Tuomet dažniausiai pasirenkamos mini dydžio, puoštos. Prie jų gali būti derinami ir papuošalų rinkiniai.

Žiedai ir jų komplektai, vėlgi, smulkmena, tačiau tikrai labai svarbi. Ypač toms, kurios nori kasdien atrodyti puikiai. Išskirtiniai žiedai, kuriuos rasite diavolesa.lt prekybos vietoje - papuoš bet kokias rankas:  mamos, studentės, močiutės, karjeristės, hipės… Svarbu įsigyti tokius, kurie Jums labiausiai patinka. Gal su natūraliai akmenimis? Gal tokie, kurie yra madingi papuošalai 2022-ais Lietuvoje? Prabangūs ar išskirtiniai? O gal minimalistinio tipo? Kurie gražiausi Jums?

Vestuviniai papuošalai yra skirti ne tik šiai šventei, tačiau šioje kategorijoje dažnai siūlomi unikalūs, vienetiniai modeliai. Jie tikrai nėra brangūs, tačiau gali kainuoti kiek daugiau nei daugelis.

Aksesuarai, papuošalai - ne smulkmena, tačiau gali būti viso Jūsų stiliaus esmė. Ir svarbiausia yra rinktis tuos, kurie ne konkrečiu metu yra madingi, tačiau tokius, kurie yra artimiausi Jūsų stiliui bei sielai.

Papuošalai 2022-ųjų sezonui

Kiekvienais metais dizaineriai pateikia tendencijas - kokie papuošalai bei aksesuarai bus madingi tais metais. Ir nors svarbiausia yra stilius bei Jūsų poreikiai, visgi, susipažinti su tuo metu madingiausiais tikrai verta. O gal kažkas Jums tikrai patiks. Šiais metais daugiau dėmesio siūlome skirti masyviems, dideliems papuošalams, kurie yra spalvoti, ryškūs. Ne veltui sakoma, kad vienas papuošalas gali pagyvinti visą stilių, suteikti jam daugiau spalvų, daugiau unikalumo bei ryškumo. Taip pat kaip ir ankstesniais metais - dažniausiai siūloma rinktis brangiojo metalo papuošalus. Tai yra kokybė, kuri tarnaus Jums daug metų bei bus atspari aplinkos poveikiams. Jeigu nežinote, kurie papuošalai yra patys madingiausi - konsultacijai visada galite susisiekti su mūsų specialistais.

Papuošalai ir aksesuarai internetu

Diavolesa.lt rasite ne tik papuošalų bei aksesuarų pigiau, tačiau ir labai įvairių, geros kokybės, tad esame tikri, kad poreikiai tikrai bus patenkinti. Žinoma, pigiau jie kainuoti gali per akcijas apie kurias pati pirma sužinoti galite užsiprenumeravusi naujienlaiškį. Galiausiai, jokio skirtumo, ar gyvenate Vilniuje, ar Kaune - papuošalai bus pristatomi labai greitai Jums labiausiai tinkamu būdu. Galimas pristatymas: DPD kurjeris, Omniva paštomatas, DPD paštomatas. Raskite viską, ko reikia, jog pavyktų tiek kasdien, tiek švenčių metu atrodyti puikiai - pas mus.

GREITAS IR NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Nemokamas pristatymas perkantiems už 79€

PAPRASTAS GRĄŽINIMAS PAŠTOMATAIS

14 dienų grąžinimo politika su pinigų grąžinimo garantija 

Apsaugotas mokėjimas garantuotas

SSL šifravimo technologija užtikrina aukščiausią saugumo lygį.

Kokybiškas klientų aptarnavimas

Telefonu +37065588485 bei el.paštu [email protected]

Prekė įtraukta į norų sąrašą

Tačiau pirmiausia - slapukai 

Naudojame būtinus slapukus, kad Diavolesa.lt veiktų nepriekaištingai, bei, kad patobulintume ir suasmenintume jūsų apsilankymą, tačiau tik tuo atveju, jei sutinkate. Daugiau apie pasirinkimo galimybes - mūsų slapukų politikoje.