Plaukų aksesuarai

Filtruoti pagal
Kategorijos
Dydis
Prekės ženklas
Rodyti daugiau Rodyti mažiau
Greitas pristatymas
Filter

Plaukų aksesuarai

 

Kai norisi atrodyti puošniai kasdien - tikrai nereikia rinktis drabužių, kurie yra skirti vakarėliui. Dažnai užtenka tik stilingų aksesuarų, kurie pabrėžia Jūsų stilių ir tuo pačiu paryškina tam tikras kūno vietas. Puikus pasirinkimas yra plaukų aksesuarai, kurie padeda atrodyti puošniai kasdien, galiausiai, stilingai net ir tokiu atveju, kai dėvimi tik pilki drabužiai. O kaip pasirinkti aksesuarus, kurie geriausiai tinka prie Jūsų stiliaus ir plaukų galimybių?

 

Diavolesa.lt plaukų aksesuarai 

 

Mūsų prekybos vietoje siūlomi aksesuarai plaukams moterims yra labai įvairūs, tad esame tikri, kad tiek sau, tiek dovanai kitai - kiekviena ras tokius, kurie jai yra patys gražiausi.

Plaukų segtukai mergaitėms ir moterims padės ne tik susikurti norimą stilių, tačiau ir kur kas paprasčiau suvaldyti plaukus, kurie gali kristi į akis. Svarbiausia atsiminti, kad segtukai atlieka ne tik plaukų palaikymo funkciją, tačiau taip pat ir puošia. Taigi, verta rinktis tokius, kurie vizualiai gražiausiai dera prie Jūsų stiliaus.

Plaukų gumytės - irgi yra labai įvairios, tad renkantis siūlome daugiau dėmesio skirti modeliams. Labai mėgstamos rankų darbo, kadangi kiekviena jų yra vienetinė. Su jomis galima išbandyti labai daug įvairių šukuosenų, sukurti šedevrus. Tik siūlome pirmiausia rasti tokias gumytes, kurios geriausiai atitinka Jūsų plauko storį, o paskui žiūrėti video internete, kurie pamokys - kaip rišti ir pinti. 

Lankeliai plaukams yra klasika, kuri tinka bet kokio amžiaus moterims: tiek mergaitėms, tiek toms, kurios yra vyresnės. Jos tinka net vestuvėms, tik tuomet dažniausiai pasirenkami puošnesni lankeliai. Visada geriausia namuose turėti bent jau kelis skirtingų modelių, spalvų lankelius, kad pavyktų kasdien atrodyti puikiai ir tuo pačiu puoštis paprastai, tik su lankeliu. Tai yra lengva. Galimos ir juostelės, kurios yra lengvesnė ir malonesnė lankelių alternatyva.

Plaukų sagės, galiausiai, yra paskutinis, tačiau ne ką mažiau svarbus plaukų papuošalas. Galima drąsiai sakyti, kad net pats svarbiausias, kadangi jos dažniausiai pasirenkamos tada, kai norisi susikurti prabangų stilių. Vėlgi, puikiai tinka vestuvėms bei kitoms šventėms, tačiau gali būti dėvimos kasdien. Tiesa, kiekvienai dienai dažniausiai pasirenkami paprastesni, dažnai minimalistinio stiliaus modeliai.  Tokios sagės nekliūna už plaukų bei drabužių, visą dieną išsilaiko stabilioje pozicijoje.

Aksesuaras ilgiems plaukams prilaikyti yra puikus pasirinkimas ir puiki pagalba, kuri padės ne tik gražiai atrodyti, tačiau ir paprasčiau suvaldyti plaukus.

Perkame internetu

 

Jeigu Jus domina plaukų aksesuarų parduotuvė - esate ten, kur ir reikia. Mūsų teikiama pasiūla yra ne tik labai plati, tačiau taip pat ir įvairi. Galiausiai, perkant internetu galite kur kas paprasčiau pamatyti akcijas, kurios leis Jums sumokėti mažiau, tačiau būti ramiu, kad radote geriausią kokybę.

GREITAS IR NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Nemokamas pristatymas perkantiems už 79€

PAPRASTAS GRĄŽINIMAS PAŠTOMATAIS

14 dienų grąžinimo politika su pinigų grąžinimo garantija 

Apsaugotas mokėjimas garantuotas

SSL šifravimo technologija užtikrina aukščiausią saugumo lygį.

Kokybiškas klientų aptarnavimas

Telefonu +37065588485 bei el.paštu [email protected]

Prekė įtraukta į norų sąrašą

Tačiau pirmiausia - slapukai 

Naudojame būtinus slapukus, kad Diavolesa.lt veiktų nepriekaištingai, bei, kad patobulintume ir suasmenintume jūsų apsilankymą, tačiau tik tuo atveju, jei sutinkate. Daugiau apie pasirinkimo galimybes - mūsų slapukų politikoje.